Harrastustoiminta osastossa kehittää kansalaistaitojasi, antaa uusia elämyksiä, haastaa sinua, sekä tuo uusia ystäviä elämääsi.
Osastossa harjoittelemme erilaisia kodin onnettomuuksissa tarpeellisia turvallisuustaitoja, esimerkiksi ensiapua ja alkusammutusta. Lisäksi tarjoamme mahdollisuuden erilaisiin koulutuksiin tarpeen mukaan.Osaston tehtävänä on myös  turvallisuusviestintä. Turvallisuusviestinnän tavoitteena on, että ihmiset ja yhteisöt osaavat ympäristöissään ja toiminnoissaan ehkäistä tulipaloja ja muita onnettomuuksia.
 
Osastomme tukee laaja-alaisesti koko palokunnan toimintaa, sisältäen mm. palokunnan tapahtumien muonitusta, sekä varainhankintaa buffet ja myyjäistoiminnalla.
Teemme mahdollisuuksien mukaan myös yhteistyötä muiden alueen sopimuspalokuntien kanssa.Osasto kokoontuu noin joka toinen tiistai paloasemalla. Jäseniä osastossa on 19 henkeä, iältään 18-90 vuotiaita.
 
Liity mukaan toimintaan ottamalla yhteyttä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.